Glazenwasserij

Staande ladder
Burki Service maakt gebruik van houten ladders, die elk jaar gekeurd worden. De werkhoogte is bij voorkeur niet meer dan 7,5 m en is nooit meer dan 10 m. Is de werkhoogte hoger dan 10 m, moet er ter plaatse bekeken worden hoe de werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden.

Telescopisch wassen
Gedwongen door de verscherpte regelgeving is Burki Service zich gaan richten op het werken met de zgn ‘telescoop glasbewassing’. Een bijzonder veilige manier van werken geheel conform aan de arbo-norm. Deze werkmethode is een uitstekend alternatief, als er met een staande ladder niet gezeemd kan worden. Deze methode (met gedemineraliseerd water, osmose water) is een optie indien een veiliger methode, bijvoorbeeld een hoogwerker, niet inzetbaar is. Bovendien is de maximale werkhoogte bij het Telescopisch wassen 13,5 meter.

Hoogwerker
De hoogwerker neemt de laatste jaren in populariteit toe. Voor allerlei verschillende hoogtes en verschillende werkzaamheden zijn er hoogwerkers. Niet alleen voor het zemen van de ramen maar ook voor het reinigen van gevels is een hoogwerker in te zetten. Ook voor verschillende ondergronden, harde (bv. steen/asfalt) ondergrond of zachte (bv. gras/zand) ondergrond.

One thought on “Glazenwasserij

  1. Pingback: Schoonmaakservice Hoeksche Waard - Burki Service